Mer regn

Jobbet flyter på riktigt bra om helgerna vilket är väldigt skönt. Vi är ett bra team på helgerna som gör det som ska göras utan att krångla till det eller ifrågasätta.

Kom ifrån jobbet lite tidigare idag så redan kl 16 satt jag på första hästen för dagen och hade dessutom hunnit mockat två boxar och fixat färdigt med Gigens mat.
Först ut idag var Lucky. Hon blir bara bättre och bättre för varje ridpass nu och det är SÅ roligt. Hon börjar hitta lite egenbjudning och har även börjat tänka till på vad det är vi/hon gör när vi rider.

Bon var näst ut och vi har hamnat i en svacka. Skänkeln är jobbig och halvhalter “vad är det?” haha hon är alltid helt fantastiskt att rida men ibland går hon tillbaka till sitt “ridskolehäst” beteende och blir bara tråkig. Hon blev fin i slutet och vi fortsätter nästa vecka för nu väntar vilodag för henne.

Gigen var sist idag, vilket humör han visade idag haha. Han tyckte att han visade vart skåpet skulle stå idag ordentligt(tyckte han) och gjorde både giraffen och blev lite kattlik emellanåt. Men hon där på ryggen ger sig inte minsann och tusan att han fick gå tills han jobbade på som jag bad honom. Idag(läs hela denna veckan) har varit någon utav en upptäckar vecka både för mig och Gigen, han har haft ett jäkla humör och jag har bara jobbat runt det hela tiden haha men denna vecka har helt klart varit den tuffaste sen han kom hit. Massa nya upptäckter och det är både ris och ros, så som det är med alla hästar. Men vi jobbar vidare och hoppas på att vi är redo för lite LB och LA till våren.

image

Snyggaste matchningen idag!

Leave a comment